Фото: Франческо Баранка. Джерело – Google.com

В Українській асоціації футболу відбулась гучна відставка

Голова комітету етики та чесної гри Української асоціації футболу Франческо Баранка припиняє роботу на цій посаді. При цьому італійцю нічого не відомо про свого наступника.

Про це повідомляє Tribuna.com.

Баранка підтвердив інформацію про свою відставку на тлі повідомлень про те, що УАФ не продовжила з ним контракт.

"Так, інформація правдива. Вони не надали мені жодної конкретної причини, але я, звісно, приймаю їхнє рішення. Це абсолютно нормально, що вони хочуть змін. Я не знаю, хто обійме мою посаду", — сказав Баранка.

Він також наголосив, що досі відкрита можливість, що сторони дійдуть згоди та продовжать співпрацю як зовнішня сторона у межах моніторингу.

"Це був тривалий період тут для мене, і ми мали чудові результати у боротьбі з договірними матчами. Я завжди матиму Україну в серці та буду завжди у розпорядженні на випадок, якщо УАФ знадобиться моя допомога", — додав Франческо Баранка.

Раніше новий глава УАФ Андрій Шевченко заявляв, що поставив перед собою дві головні цілі. Він обіцяє розвивати вітчизняний футбол і  повернути до асоціації довіру вболівальників.

Також повідомлялось, що в Української асоціації футболу серйозні проблеми з фінансуванням. Станом на сьогодні дефіцит бюджету становить 105 мільйонів гривень.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 29.03.2024 20:22