Фото: ДСНС / ілюстративне

Вечірній обстріл Харкова: в ОВА повідомили про кількість постраждалих

У середу ввечері, 10 січня, російські терористи атакували ракетами Харків. Окупанти влучили біля готелю в середмісті Харкова двома ракетами. Внаслідок ворожого удару багато постраждалих.

Про це повідомив керівник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

О 23:17 чиновник заявив, що відомо про дев'ятьох постраждалих. Також він повідомив, що внаслідок удару сталось загоряння.

Раніше мер Харкова Ігор Терехов заявив, що внаслідок ворожого обстрілу було пошкоджено цивільний об‘єкт. Він також зазначав, що вірогідність жертв серед людей, які в ньому перебували, висока.

Оновлено 23:59. За словами Синєгубова, кількість постраждалих зросла до 10. Одна людина — у тяжкому стані, одна — отримала поранення та перебуває у середньому стані, інші — в легкому. 

Серед постраждалих — журналісти турецького видання, які проживали в готелі. Ліквідація наслідків триває, рятувальники продовжують гасіння пожежі.

Нагадаємо, вночі 10 січня російські окупанти вкотре обстріляли Харків. Цього разу противник вдарив по дитячому табору на околиці міста. У результаті атаки у місті пошкоджено дитячий лікувальний оздоровчий центр. Зруйновані медичний корпус, будівля їдальні, пошкоджена територія закладу. На щастя, без постраждалих.

Своєю чергою заступник начальника Головного управління розвідки Міноборони генерал-майор Вадим Скібіцький заявив, що Російська Федерація не зуміла збільшити виробництво ракет. Водночас окупанти зберігають можливість використовувати ці ракети для масованих атак по Україні.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 10.01.2024 23:48