Фото: Politico

Вибори у США: серед республіканців найбільше шансів стати кандидатом у президенти має Трамп, — NYT

Кандидатом у президенти США від республіканців найімовірніше стане Дональд Трамп. Наразі він лідирує у порівнянні з іншими представниками партії.

Про це повідомляє The New York Times.

Видання стверджує, що згідно з опитуваннями, Трамп має найбільшу популярність серед представників Республіканської партії. Загалом його кандидатуру підтримує 54% респондентів. Натомість на другому місці губернатор від Флориди Рон Десантіс, у якого лише 17% підтримки. Усі інші кандидати поки що не змогли подолати навіть позначки 3%. 

У The New York Times зазначають, що скандального політика Дональда Трампа підтримують різні соціальні групи у різних регіонах.

Додамо, президентські вибори у США відбудуться у 2024 році.

Нагадаємо, республіканець Дональд Трамп різко відреагував на питання про кримінальні провадження, які тривають щодо нього. Він пообіцяв не зупиняти виборчу кампанію, навіть, якщо його посадять у в'язницю.

Цьогоріч екс-президентові США висунули вже два звинувачення: одне, у Нью-Йорку, за виплату грошей за мовчання порнозірці, з якою він мав зв’язок, друге — за неналежне поводження зі секретними матеріалами. Ще на початку червня Міністерство юстиції США опублікувало обвинувальний акт щодо Дональда Трампа у справі про секретні документи. Йому загалом висунули 37 пунктів обвинувачення. Трампу загрожує до 400 років ув'язнення.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 01.08.2023 13:41