Фото: Telegram Михайла Федорова

Вибухи у Москві та Криму: Федоров анонсував ще більше "бавовни" й озвучив серйозну проблему росіян

Віце-прем’єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій — міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров відреагував на нічні вибухи у Москві та Криму.

Про це він написав у Telegram.

Федоров наголосив, що протиповітряна оборона країни-агресорки все менше здатна захисти Росію від атак.

"Сьогодні вночі безпілотники атакували столицю орків та Крим. РЕБ та ППО все менш здатні захищати небо окупантів. Що б там не відбувалося, але цього буде більше", — написав Федоров.

Вибухи у Криму та Москві

Вночі 24 липня у різних районах Москви пролунали гучні вибухи. Мер Москви Сергій Собянін заявив, що місто атакували декілька безпілотників.

"Сьогодні близько четвертої години ранку зафіксовано удари безпілотників по двох нежитлових будівлях. Серйозних руйнувань та постраждалих немає. Усі оперативні служби працюють на місці", — заявив Собянін.

У ЗМІ зауважують, що уламки безпілотника виявлені на Комсомольському проспекті в Москві. Крім того, в одній із будівель повилітали вікна, проїжджа частина перекрита співробітниками поліції. Відомо, що будинок, у якому повилітали вікна, розташований поряд із будівлею Міноборони РФ. 

Водночас Міністерство оборони країни-агресорки традиційно звинуватило Україну в обстрілі. 

"Вранці 24 липня припинено спробу київського режиму здійснити терористичну атаку двома безпілотними літальними апаратами об'єктами на території міста Москви. Засобами радіоелектронної боротьби два українські БпЛА були придушені і зазнали краху.Внаслідок припиненої терористичної атаки київського режиму постраждалих немає", — заявили у відомстві.

Також цієї ночі неспокійно було і у тимчасово окупованому Криму.  Вибухи було чути у Феодосії, Старому Криму та Сімферополі. В Армянську також лунали гучні періодичні вибухи, які супроводжувалися кулеметною, або автоматною чергою.

Нагадаємо, вночі 4 липня у Підмосков'ї дрон-камікадзе атакував військову частину. Інцидент стався у місті Кубинка близько четвертої години ранку. Також цієї ночі і у Москві лунали вибухиПропагандисти повідомляють, що причиною вибухів стали два безпілотники, які збили ППО. Через атаку дронів, пасажирські літаки з Шарм-ель-Шейха, Дубая, Махачкали, Челябінська та Новосибірська, які летіли у Внуково, почали перенаправляти в інші аеропорти. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Війна, 24.07.2023 09:17