Скріншот

Вибухи у Новоросійську: СБУ провела спецоперацію і пробила десантний корабель окупантів, — ЗМІ (відео)

У п'ятницю, 4 серпня, Служба безпеки України провела спецоперацію в бухті Новоросійська. В результаті операції пошкоджено надводний великий десантний корабель "Оленегорский горняк".

Про це повідомила "Українська правда" із посиланням на джерела в СБУ.

Зазначається, що спецоперацію СБУ проводила разом з військово-морськими силами. В результаті атаки "Оленегорский горняк" отримав серйозну пробоїну і наразі не може виконувати свої бойові завдання.

"Тож усі заяви росіян про "відбиту атаку" — фейк",  наголосили джерела видання.

Крім того, джерела видання надали УП відео, на якому "видно, як надводний дрон СБУ, насичений 450 кілограмами тротилу, атакує ворожий корабель, де перебуває близько 100 осіб екіпажу".

Нагадаємо, вночі у російському місті Новоросійськ 4 серпня прогриміли вибухи. Очевидці розповіли, що з катера вівся вогонь по надводному безпілотнику. Зазначається, що дрон спалахнув, після чого стався сильний вибух. Водночас міністерство оборони Росії офіційно підтвердило інформацію про атаку морських дронів на Новоросійськ у ніч проти п'ятниці. У відомстві заявили, що вночі російську військово-морську базу спробували атакувати два українські безекіпажні катери.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 04.08.2023 11:33