Фото: Pixabay

Відрубали палець та пробили голову: у Польщі чоловіки жорстоко побили підлітка з України

У місті Краків група поляків жорстоко побила 17-річного українця. Зокрема, хлопцеві мачете відбували палець та проломили голову, він у реанімації.

Про це повідомляє Gazeta Krakowska.

За інформацією видання, інцидент стався ввечері 10 липня біля однієї із водойм. У той вечір до компанії підлітків підійшла група молодих поляків, які вимагали у хлопців цигарки. Коли ж поляки не отримали бажаного, почали проявляти агресію.

Хлопець з України став на захист друзів і після цього між хлопцями зав'язалася бійка. Нападники використали сльозогінний газ та мачете, яким відрубали палець 17-річному українцю, а також проломили голову. Підліток, аби врятувати своє стрибнув у воду, після чого нападники втекли з місця події. Наразі поранений українець перебуває під наглядом медиків у реанімації.

Водночас зазначається, що правоохоронці розшукали нападників. Ними виявилися поляки віком 15, 16 та 17 років. Усім трьом висунули звинувачення в причетності до нападу із застосуванням небезпечної зброї. До того ж, як зауважили журналісти, старшого з нападників розшукувала поліція через те, що він втік із Горлицького молодіжного навчального центру. Під час обшуку квартири, де перебував 17-річний юнак, поліціянти виявили та вилучили предмет, яким, ймовірно, поранили українського підлітка. 

Нагадаємо, раніше на заході Німеччини подружжя українців з інвалідністю вбили та розчленували громадянина Латвії. Поліція заарештувала підозрюваних за два тижні після скоєння злочину.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 16.07.2024 11:56