Фото: armyinform.com.ua

Військові попередили про загрозу з Чорного моря: там перебуває носій "Калібрів"

Станом на ранок п'ятниці, 4 жовтня, російська армія вивела в акваторію Чорного моря військовий корабель. Він є носієм крилатих ракет типу "Калібр".

Про це у Telegram-каналі повідомляють Військово-морські сили Збройних сил України.

За даними військових, у Чорному морі перебуває один ворожий корабель, який є носієм крилатих ракет "Калібр" загальним залпом до чотирьох ракет. В Азовському морі ворожі кораблі відсутні. У Середземному морі є два ворожих кораблі, які є носіями крилатих ракет "Калібр" загальним залпом до 24 ракет.

"За добу в інтересах РФ прохід Керченською протокою здійснили: до Чорного моря — п'ять суден, з них чотири продовжили рух у напрямку протоки Босфор. До Азовського моря — п'ять суден, з них одне рухалось з протоки Босфор", — йдеться у зведенні ВМС України.

Станом на ранок п'ятниці, 4 жовтня, російська армія вивела в акваторію Чорного моря військовий корабель

Інфографіка: ВМС України

Нагадаємо, ввечері 2 жовтня російські окупанти завдали авіаудару по багатоповерхівці у Харкові. Постраждали багато місцевих мешканців.

Також 2 жовтня війська країни-агресорки завдали ударів по Краматорську Донецької області. Внаслідок ворожої атаки численні осколкові поранення отримав 54-річний чоловік. Постраждалого госпіталізовано до лікарні.

Варто зазначити, що у Херсонській області 2 жовтня оголосили Днем жалоби за загиблими внаслідок російської ракетної атаки по ринку в Центральному районі Херсона. Внаслідок атаки загинули шість літніх херсонців, які прийшли на ринок за покупками. Також відомо про 12 постраждалих. В усіх вибухові травми та уламкові поранення. На момент ворожої атаки вони перебували на вулиці.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Війна, 04.10.2024 07:28