Фото: ілюстративне. Джерело: Генштаб ЗСУ

Військові зупинили наступ окупантів на Покровському напрямку, — ЦПД

Збройним силам України вдалося зупинити наступ російських окупаційних військ на Покровському напрямку Донецької області. Також було відбито наступ росіян у Курській області.

Про це на своєму Telegram-каналі повідомляє керівник Центру протидії дезінформації Андрій Коваленко.

"Під Покровськом вдалося зупинити активний наступ росіян наразі", — зауважив він.

Він також додав, що спроба прориву ворога до Любимівки на Курщині теж була зупинена українськими військовими.

Зауважимо, що, згідно з даними Генерального штабу ЗСУ, від початку повномасштабного вторгнення в Україну Росія вже втратила майже 657 тисяч своїх військових. За минулу добу ця цифра зросла приблизно на 1 150 мертвих окупантів. Окрім того, українські воїни знищили на полі бої велику кількість бойової техніки рашистів.

Зокрема, минулої доби, на Покровському напрямку наші захисники зупинили 29 штурмових і наступальних дій агресора у бік населених пунктів Воздвиженка, Новоторецьке, Зелене Поле, Миролюбівка, Миколаївка, Крутий Яр, Красний Яр, Новогродівка, Селидове. Найбільша концентрація ворожих атак була поблизу Миколаївки.

Нагадаємо, що, за інформацією аналітиків американського Інституту вивчення війни, Україна потребує значної західної підтримки у протидії російській агресії. Хоча зараз відчувається суттєве нарощування виробництва вітчизняної зброї, військової техніки та дронів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 03.10.2024 11:58