Фото ілюстративне. Джерело: ДБР

Військового підозрюють в убивстві двох поліцейських і жінок у Лимані: ДБР розслідує обставини

Державне бюро розслідувань (ДБР) розслідує обставини вбивства військовим поліцейських і жінок на Донеччині. За підозрою у скоєнні злочину затримано військовослужбовця Нацгвардії.

Про це повідомила прес-служба ДБР. За сприяння Національної поліції Україні триває досудове розслідування за фактом умисного вбивства чотирьох людей у Лимані Донецької області.

"Зранку 21 січня 2024 року в Лимані слідчо-оперативну групу поліцейських викликала місцева мешканка через конфлікт із військовослужбовцем. Через певний час з поліцейськими, які виїхали на виклик, зник зв’язок, й о восьмій ранку на місце події поїхала інша група. На місці трагедії правоохоронці виявили тіла двох своїх колег із вогнепальними пораненнями та тіла двох цивільних жінок — пенсіонерки та її дочки", — розповіли в ДБР.

У Державному бюро розслідувань додали, що за гарячими слідами правоохоронці затримали військовослужбовця Національної гвардії за підозрою в умисному вбивстві.

Слідчі ДБР відкрили провадження за двома статтями Кримінального кодексу України:

  • умисне вбивство;
  • посягання на життя працівника правоохоронного органу.

"Досудове розслідування триває. Призначено низку відповідних експертиз", — підсумували в Державному бюро розслідувань.

Нагадаємо, що 1 грудня у Києві поліція повідомила про жорстоке вбивство військового. Правоохоронці затримали підозрюваного. Тоді тіло військового виявили в одній із водойм на околиці міста, а його автомобіль — в одному зі спальних районів Києва.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 22.01.2024 08:59