Фото: ДБР

Виправдовували російську агерсію: ДБР повідомило про підозру працівницям міграційної служби

Працівники Державного бюро розслідувань повідомили про підозру двом співробітницям міграційної служби в Одеській області. Їм інкримінують підтримку збройної агресії Росії проти України.

Як повідомляє прес-служба правоохоронного органу, у той час, коли росіяни третій рік обстрілюють мирних жителів та інфраструктуру Одещини, начальниця одного з районних відділів Головного управління Державної міграційної служби України в Одеській області разом з підлеглою під час спілкування з колегами та відвідувачами активно пропагували наративи з російських "методичок".

ДБР Одещина

Фото: ДБР

"Жінки відкрито виправдовували та підтримували збройну агресію РФ проти України й називали винною у цьому українську владу", — зазначили в ДБР.

ДБР Одещина

ДБР Одещина

Фото: ДБР

Зазначається, що в ході обшуків у помешканні фігуранток було знайдено "георгіївські" стрічки та інша проросійська атрибутика. Наразі жінкам повідомили про підозру у виправдуванні, запереченні збройної агресії Росії проти України (ч. 3 ст. 436-2 КК України). За цей злочин підозрюваним загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном до восьми років.

Нагадаємо, 6 червня ДБР викрило начальника управління міграційного контролю Головного управління державної міграційної служби України в Одеській області та співробітника цього ж управління які  "заробляли" чималі кошти на іноземцях. У посадовців виявили майна на майже 150 мільйонів гривень.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 24.06.2024 12:35