Фото: соцмережі

Виступив експертом на росТБ: Міноборони відсторонило в.о. директора з ресурсного забезпечення

Руслан Ригованов, який тимчасово виконував обовʼязки директора Департаменту ресурсного забезпечення Міністерства оборони України, відсторонили від посади. Це сталось після оприлюднення інформації про його участь в антиукраїнських програмах на російському телебаченні та після звинувачень у причетності до дерибану НПП "Голосіївський". 

Про скандал за участю Ригованова повідомила прес-служба Міноборони України. 

"Тимчасово виконувача обовʼязків директора Департаменту ресурсного забезпечення відсторонено. У середу, 28 червня, Руслана Ригованова було призначено тимчасово виконувача обовʼязків директора Департаменту ресурсного забезпечення і вже сьогодні — 1 липня його було відсторонено від тимчасового виконання обовʼязків", — йдеться в повідомленні.

Згідно з наявною інформацією, відсторонення відбулося одразу після появи контроверсійної інформації щодо зазначеної особи. Зараз проводиться внутрішня перевірка щодо окремих фактів, які були оприлюднені: про результати Міноборони повідомить окремо найближчими днями.

Варто відзначити, що у суботу, 1 липня, військовослужбовець ЗСУ Олег Симороз повідомив, що керівну посаду в Міністерстві оборони України зайняв учасник антиукраїнських політичних шоу на російському владному першому каналі.

"Руслан Ригованов — це покидьок, який сприяв дерибану НПП "Голосіївський", бувши на посаді начальника відділу рекреації та заступника директора НПП "Голосіївський", він підписав низку так званих рекреаційних угод з особами, які захопили частину нацпарку та суттєво її пошкодили. Мова, зокрема, про нелегальне кафе на вул. Бударіна, власник якого — посадовий екс-міліціонер Анатолій Миколаєць, а також про мотузковий парк у 89 кварталі Святошинського лісництва, яким заправляють місцеві тітушки, очолювані соратником Олега Ляшка таким собі Андрієм Махніцьким", — написав Симороз.

Нагадаємо, колишня заступниця голови Чернігівської ОДА Олена Дума стала новою директоркою Національного агентства з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних злочинів (АРМА). Відповідне рішення ухвалив Кабмін.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 01.07.2023 16:48