Фото: ДБР

Вкрали 10 кілограмів золота й срібла: у Києві судитимуть злочинну банду (фото)

Злочинне угруповання, до якого входили й колишні правоохоронці, пограбувало одне із поштових відділень Державного підприємства спеціального зв'язку в Києві на майже 70 мільйонів гривень. Стосовно крадіїв уже завершили досудове розслідування.

Про це повідомили в прес-службі Державного бюро розслідувань.

Зазначається, що четверо осіб на початку березня 2022 року, скориставшись воєнним станом та обстрілами прилеглої до відділення території, проникли до приміщення Держспецзв’язку. Із поштових відправлень вони викрали ювелірні вироби із золота та срібла на загальну суму близько 70 мільйонів гривень.

"Під час слідчих дій у фігурантів було виявлено та вилучено близько 10 кг ювелірних виробів із золота та срібла — сережки, персні, ланцюжки, кільця, підвіски, декілька одиниць вогнепальної зброї з бойовими набоями до неї без дозвільних документів, а також осколково-фугасні снаряди до важкої техніки та інше", — розповіли у ДБР.

Зловмисників обвинувачують у крадіжці, що вчинена в особливо великих розмірах або організованою групою в умовах воєнного стану. Їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років.

Нагадаємо, у Подільському районі Києві у громадянина США, який від початку війни навчає військовослужбовців тактичної медицини, викрали рюкзак. Зловмисником виявився 29-річний місцевий житель. 

Додамо, поліція Києва затримала 18-річного хлопця, який посперечався з друзями, що викраде автомобіль, аби покататися містом. Молодик не впорався з керуванням, залишив автівку та втік.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 22.05.2023 11:06