Фото ілюстративне. Джерело: ДСНС

Влада показала наслідки нічної атаки РФ на Хмельницький (відео)

У ніч на 22 вересня окупанти атакували Хмельницьку область ударними безпілотниками типу "Шахед". Внаслідок ворожої атаки в обласному центрі зафіксовано пошкодження житлового будинку.

Про це у Telegram-каналі повідомив очільник Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Тюрін.

За словами чиновника, сили ППО збили вісім повітряних цілей, але внаслідок атаки було пошкоджено житловий будинок у Хмельницькому. 

"На щастя, ніхто з  мешканців не постраждав. Разом з тим пошкоджено дах, вибито вікна, будівля підлягає ремонту. Усі необхідні служби працюють на місцях. Також отримали доручення максимально швидко відновити житло людям", — сказав Сергій Тюрін.

Нагадаємо, 16 вересня Володимир Зеленський повідомив, що від початку цього місяця війська країни-агресорки атакували Україну понад 600 ударними дронами-камікадзе типу "Шахед". 

Раніше повідомлялось, що пізно ввечері 21 вересня російські загарбники вгатили по Харкову, використавши керовану авіаційну бомбу. Удар прийшовся по житловій багатоповерхівці.

Варто зазначити, що станом на ранок 22 вересня Російська Федерація вивела у Чорне море військовий корабель. Він є носієм крилатих ракет типу "Калібр".

Війна, 22.09.2024 10:36