Фото: соцмережі

Вночі у Хмельницькому зафіксували "прильоти" після дронової атаки РФ: подробиці

У ніч на 22 вересня російська армія атакувала Хмельницьку область ударними безпілотниками типу "Шахед". Внаслідок ворожої атаки в обласному центрі зафіксовано пошкодження.

Про це у Telegram-каналі повідомив очільник Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Тюрін. За словами посадовця, вночі під час сигналу "Повітряна тривога" наші сили ППО знищили вісім безпілотників типу Shahed.

"Разом з тим, в місті Хмельницькому внаслідок атаки пошкоджено будівлю. За інформацією на цю годину, жертв серед цивільного населення немає", — йдеться у повідомленні глави ОВА.

Тюрін додав, що на місці події працюють фахівці усіх екстрених служб, а розмір завданих збитків встановлюються.

Раніше повідомлялось, що пізно ввечері 21 вересня російські загарбники вгатили по Харкову, використавши керовану авіаційну бомбу. Удар прийшовся по житловій багатоповерхівці.

Нагадаємо, 20 вересня росіяни також били по Харкову. Повідомлялося про три удари по місту: два по Шевченківському району, один — по Київському. Семеро людей постраждали, з них двоє дітей — 10 та 12 років, та підліток 17 років. Одна людина шпиталізована.

Варто зазначити, що станом на ранок 22 вересня Російська Федерація вивела у Чорне море військовий корабель. Він є носієм крилатих ракет типу "Калібр".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 22.09.2024 08:42