Фото: global.rakuten.com

Власник Viber відкрив офіс у Києві й анонсував запуск цифрового гаманця

Компанія Rakuten Group, власник популярного месенджера Viber, 15 січня оголосила про відкриття офісу в Києві. Також анонсується запуск в Україні цифрового гаманця Rakuten Viber.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Зазначається, що три підрозділи Rakuten Rakuten Viber, Rakuten Advertising і Rakuten Rewards наразі займаються розробкою програмного забезпечення та цифровим маркетингом. Новий київський офіс дозволить місцевим учасникам працювати разом, щоб надавати цінні технологічні продукти та послуги користувачам у всьому світі, що ще більше зміцнить репутацію України як центру ІТ-інновацій.

Rakuten планує додатковий найм у технологічному секторі та призначення регіонального менеджера. Очікується запуск в Україні цифрового гаманця Rakuten Viber після його успішного впровадження в кількох європейських країнах. Цей сервіс надасть користувачам Viber в Україні, де його додаток встановлено на 98% мобільних телефонів, розширену фінансову доступність, включаючи можливість надсилати гроші як всередині країни, та за її межі за допомогою безпечних транзакцій обміну миттєвими повідомленнями.

Додається, що Rakuten надавав послідовну підтримку Україні протягом усієї війни та продемонстрував відданість її народу, економіці та повоєнному відновленню. Серед іншого Rakuten підписала меморандум про взаєморозуміння з VEON Ltd щодо співпраці у відновленні інфраструктури країни за допомогою мереж відкритого радіодоступу та цифрових послуг. Крім того, Rakuten запустив Український гуманітарний кризовий фонд екстреної допомоги через свою онлайн-платформу для пожертв, Rakuten Clutch Special Charity Fund, і провів акцію пожертвування на підтримку України, яка зібрала понад 1,3 мільярда єн.

Нагадаємо, у "ПриватБанку" з’явився новий сервіс "Конверт". За його допомогою можна збирати донати, накопичувати кошти та керувати фінансами.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Технології, 15.01.2024 14:26