Джерело: sud.ua

"ПриватБанк" запустив новий сервіс: за його допомогою легше керувати грошима

У "ПриватБанку" з’явився новий сервіс "Конверт". За його допомогою можна збирати донати, накопичувати кошти та керувати фінансами.

Про це повідомив сайт "ПриватБанку".

У банку зазначили, що "Конвертом" можна розраховуватися, як звичайною карткою, або "заклеїти" його до певного терміну або суми. За його допомогою також можна збирати донати.

"Додайте опис збору, зображення та поділіться посиланням на "Конверт" у соціальних мережах. Будь-хто зможе за кліком побачити інформацію про "Конверт" і поповнити його. Прозорості додає відкрита статистика, адже всім видно, скільки коштів зібрано. Це підвищує довіру та спонукає долучитися", — розповіли у "ПриватБанку".

Крім того, у "Конверті" буде можливість спільного накопичення коштів. Для цього необхідно вибрати опцію "Запросити друга" та надіслати лінк-запрошення. Ті, хто його прийме, зможуть побачити суму вкладу кожного учасника та зробити свій внесок. Наразі сервіс працює у бета-версії.

Нагадаємо, що "ПриватБанк" продовжив термін безплатного доставлення платіжних карток усім своїм клієнтам до кінця квітня 2024 року. Картку можна буде отримати "Новою поштою".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Економіка, 11.01.2024 18:27