Фото: vctr.media

"ПриватБанк" ухвалив важливе рішення щодо доставки платіжних карток: про що варто знати

"ПриватБанк" продовжив термін безплатної доставки платіжних карток усім своїм клієнтам до кінця квітня 2024 року. Картку можна буде отримати "Новою поштою".

Про це повідомили в прес-службі банку.

"Клієнти "ПриватБанку" до кінця квітня 2024 року зможуть отримати безкоштовно банківську картку з доставкою "Новою поштою" по всій Україні та у шести країнах Європи", — йдеться у повідомленні.

За словами члена правління "ПриватБанку" з питань роздрібного бізнесу Дмитра Мусієнка, безкоштовна доставка карток доступна всім клієнтам, які перевипустили наявну платіжну картку чи відкрили нову цифрову картку через "Приват24".

Як скористатися послугою

Для того, щоб скористатися послугою, потрібно:

  • оформити заявку в "Приват24" на отримання нової картки чи перевипуск наявної;
  • одержати карту у відділенні чи поштоматі "Нової Пошти" — в Україні;
  • одержати картку через кур'єра — за кордоном.

До того ж в компанії нагадали, що від 24 лютого 2022 року "ПриватБанк" подовжив строк дії всіх платіжних карток, що дозволяє вільно користуватися карткою для оплати товарів та послуг в торговій мережі та зняття готівки.

Нагадаємо, раніше "ПриватБанк" попередив користувачів про зміни у переказах з картки на картку. Клієнти відтепер матимуть можливість отримувати SWIFT-перекази в швейцарських франках та євро без додаткової комісії. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Економіка, 11.01.2024 01:14