Фото: trademaster.ua

Власники брендів Calvin Klein і Tommy Hilfiger вийшли з російського ринку, — росЗМІ

Компанія зі Сполучених Штатів Америки Phillips-Van Heusen Corporation (PVH), що володіє брендами Calvin Klein і Tommy Hilfiger — вийшла з російського ринку.

Про це повідомляє російське видання "Коммерсант". Зазначається, що PVH передала місцевий підрозділ топменеджеру, який перейменував компанію і, очевидно, продовжить керувати її локальними точками. За даними експертів, така угода дає змогу іноземним компаніям формально піти з російського ринку, зберігши при цьому можливість для повернення.

Цікаво, що PVH у серпні вийшла з капіталу російського підрозділу ТОВ "Півіейч Сторс Рус". Новим власником і гендиректором компанії став Денис Щукін, а назва структури змінилася на ТОВ "Рітейл Екселенс". Корпорація PVH є великим виробником одягу, та володіє брендами Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Warner's, Olga і True & Co.

Нагадаємо, високий представник Євросоюзу Жозеп Боррель зазначив, що з початку вторгнення в Україну Європейський Союз уже запровадив 11 пакетів санкцій проти Росії. Загалом ЄС наклав заборону на поїздки та "заморозив" активи понад 1500 осіб і майже 250 організацій з РФ.

Варто відзначити, що у липні країни Європейського Союзу на шість місяців продовжили санкції проти Росії через порушення неї територіальної цілісності України. Обмеження діятимуть до кінця грудня 2022 року. Рішенням послів Євросоюзу було продовжено заборону на видачу віз та заморожування активів щодо 1800 осіб та організацій, які причетні до порушення територіальної цілісності України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 13.09.2023 16:27