Фото: Telegram-канал Філіпа Проніна

Внаслідок вчорашнього удару по приватному сектору Полтавщини загинула жінка

Унаслідок ворожого обстрілу Полтавщини 7 червня пошкоджено понад 50 приватних будинків. Також ворожа ракета забрала життя місцевої жительки. 

Про це у Telegram-каналі повідомив очільник Полтавської обласної військової адміністрації Філіп Пронін.

"На превеликий жаль, жінка, яку вчора врятували з-під завалів, померла. Лікарі до останньої хвилини боролися за її життя", — йдеться у повідомленні посадовця.

Нічний обстріл України 7 червня: що відомо

У ніч на 7 червня, після 02:38, у столиці України та більшості областей пролунали сигнали повітряної тривоги. Були зафіксовані пуски крилатих ракет. За кілька годин до цього Повітряні сили попереджали про зліт чотирьох російських бомбардувальників Ту-95. Військові не вказували назву російського аеродрому, звідки було зафіксовано активність ворожої авіації.

Вже після пусків ракет вночі у Хмельницькій області було гучно. У регіоні лунали вибухи — вони пов'язані із ракетною атакою ворога. Перші звуки вибухів жителі області чули після 04:00. Вдруге неспокійно у регіоні було після 04:30. Відбої повітряних тривог почалися о 04:59.

Нагадаємо, за даними Київської ОВА, протягом всієї ночі 7 червня ворог атакував область безпілотниками та ракетами. Внаслідок ворожих ударів сталася пожежа на одному з промислових обʼєктів на Київщині.

Раніше повідомлялось, що у ніч на 8 червня російська армія атакувала територію України ударними безпілотниками та авіаційною ракетою. Силам протиповітряної оборони вдалось знищити дев'ять "шахедів" та ворожу ракету.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 08.06.2024 12:20