Фото: Сили оборони Півдня

Вночі армія РФ вгатила ракетами по Одещині: куди влучили окупанти

У ніч на 7 жовтня російські війська завдали по Одещині ракетного удару. Внаслідок терористичної атаки пошкоджено цивільну та припортову інфраструктуру.

Про це повідомив голова Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер. За його словами, в Одеському районі влучання відбулося в будівлю пансіонату і в зерносховище біля порту.

"Постраждало чотири людини. Вони отримали поранення від уламків скла. Їм надана вся необхідна медична допомога", — йдеться у повідомленні.

Він також наголосив, що уламки ракет і вибухова хвиля спричинили пожежу в гаражному кооперативі: пошкоджено кілька багатоквартирних будинків, вибиті вікна.

Нагадаємо, вночі у Миргороді Полтавської області лунали вибухи. Голова ОВА Дмитро Лунін повідомляв, що інформація про ворожі влучання по критичній або цивільній інфраструктурі з'ясовується. Попередньо без постраждалих.

Вранці 6 жовтня рашисти обстріляли два райони Харкова — Київському та Основ'янському. Один з ударів прийшовся по житловому будинку, внаслідок чого загинув 10-річний хлопчик та його бабуся. Його 11-місячного брата було поранено. Усього відомо, що 30 людей постраждали, 12 — госпіталізували.

Також 6 жовтня, російські війська атакували Нікополь на Дніпропетровщині дронами-камікадзе та артилерією. Відомо про щонайменше одну поранену жінку.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 07.10.2023 07:28