Фото: ілюстративне. Джерело: ДТЕК

Вночі росіяни вдарили по енергооб'єктах у двох регіонах, є постраждалі

Вночі 22 червня російські загарбники знову били по енергетичній інфраструктурі України. Під вогнем окупантів опинилися енергооб'єкти у двох регіонах.

Про це повідомила прес-служба Міністерства енергетики.

"Ворог знову завдав удару по енергетичній інфраструктурі. Атаковано об’єкти оператора системи передачі у південному та західному регіонах", — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що внаслідок атаки на з об’єктів постраждали двоє енергетиків. Їх госпіталізовано до лікарні. Також пошкоджено обладнання. 

Крім того, під час обстрілу відключалася повітряна лінія електропередачі у східному регіоні, що призвело до зниження навантаження на генеруючому об’єкті.

"Наслідки уточнюються. Триває їх ліквідація", — додали у Міненерго.

Оновлено

В "Укренерго" уточнили, що ворог здійснив восьму масовану комбіновану атаку по об'єктах енергетичної інфраструктури. Так, пошкоджено обладнання на об'єктах "Укренерго" в Запорізькій та Львівській областях.

До того ж у Запоріжжі постраждали двоє енергетиків, вони доправлені в лікарню. Триває огляд обладнання та аварійно-відновлювальні роботи.

Нагадаємо, вночі 22 червня війська країни-агресорки завдали ракетних ударів по Львівській області та Івано-Франківську. В обох регіонах є пошкодження.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 22.06.2024 07:12