Фото: Telegram Зеленського

Володимир Зеленський прибув з візитом до Естонії

У четвер, 11 січня, президент України Володимир Зеленський прибув до естонської столиці Таллінна.

Про це написав у Х (Twitter) глава Міністерства закордонних справ Естонії Маргус Тсахкна.

"Для мене велика честь вітати добрих друзів і союзників Володимира Зеленського та Дмитра Кулебу у Таллінні. Ми посилаємо повідомлення та підтверджуємо Україні, що Естонія твердо стоїть на їхньому боці, і ми разом переможемо у цій війні", — написав він.

 зеленський прибув до естонії

Скріншот з соцмережі Х

Додамо, що напередодні Володимир Зеленський перебував з візитом у Вільнюсі, де провів переговори з топ-посадовцями Литви. Серед тем для обговорення були безпека, інтеграція до ЄС та НАТО, співпраця в галузі РЕБ і дронів і подальша координація європейської підтримки. У Вільнюсі в українського лідера були заплановані переговори з президентом Литви, прем’єр-міністром і спікером Сеймасу, а також зустрічі з представниками політичних сил, ЗМІ та української громади.

Нагадаємо, наступного тижня президент України може взяти участь у міжнародному форумі в Давосі та відвідати столицю Швейцарії, місто Берн. Очікується, що тривалість візиту українського лідера до Швейцарії може становити не менше двох днів. У Давосі Зеленський, ймовірно, виступить перед представниками інших країн. Кілька незалежних джерел видання, які ознайомлені з планами візиту, вказують на 15 січня як вірогідну дату поїздки.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 11.01.2024 09:19