Фото: Instagram Трубіна

Воротар збірної України Трубін не поїде на Олімпіаду: у чому причина

Воротар "Бенфіки" та збірної України Анатолій Трубін не поїде на Олімпійські ігри. Португальський клуб вирішив не відпускати українця на змагання.

Про це повідомляє Tribuna.com.

Голкіпер, зокрема підтвердив інформацію, яка з'явилась у ЗМІ, що "Бенфіка" все ж вирішила не відпускати його на Олімпіаду.

"Так, я не їду на Олімпіаду", — заявив Анатолій Трубін.

Варто зазначити, що у тренера олімпійської збірної Руслана Ротаня залишилося три кандидати на позицію воротаря: Кирило Фесюн з "Шахтаря", Георгій Єрмаков з "Олександрії" та Яків Кінарейкін з "Дніпра-1".

Зауважимо, Олімпіада-2024 має відбутися з 26 липня по 11 серпня. Олімпійські ігри пройдуть в столиці Франції Парижі. Російські та білоруські спортсмени у нейтральному статусі можуть брати участь в Олімпійських іграх в Парижі.

Нагадаємо, у Франції Національна антитерористична прокуратура почала розслідування після арешту 16-річного підлітка. Він планував влаштувати теракт під час Олімпійських ігор у Парижі.

Раніше у Франції правоохоронці затримали 18-річного чеченця, який, ймовірно, планував вчинити теракт на Олімпіаді під час футбольного турніру.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 01.07.2024 08:57