Фото: Федерація гандболу України

Вважався зниклим безвісти: у боях за Україну загинув колишній гандболіст

На війні з російськими окупантами загинув колишній український гандболіст, якого вважали зниклим безвісти. Йдеться про 43-річного Сергія Чуприну, який був віце-чемпіоном першої ліги України з гандболу.

Про це повідомляють на сайті Федерації гандболу України.

Зазначається, що впродовж восьми місяців родина та друзі воїна сподівалися, що він живий. Та, на жаль, наприкінці березня 2024 року надійшла невтішна звістка: 26 липня 2023 року у боях за Роботине, що на Запоріжжі, 43-річний вінницький гандболіст загинув.

Додається, що Сергія Чуприну добре знали у спортивній спільноті через його досягнення в гандболі. Полеглий був віце-чемпіоном першої ліги України з гандболу. Також здобував перемогу на Універсіаді серед збірних команд вищих навчальних закладів Вінниччини. Він був капітаном збірної команди свого регіону. Відомо, що Чуприна зробив великий внесок у підвищення популярності гандболу — надавав допомогу в організації змагань різного рівня у цьому спорті.

Поховали героя на Сабарівському кладовищі у Вінниці. 

Нагадаємо, що раніше прес-служба Трускавецької міської ради повідомляла про загибель журналіста Петра Цурукіна. Медійника вважали зниклим безвісти понад півроку.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 02.04.2024 09:29