Фото: instagram.com/andre_tan_official

Як обрати ідеальний та стильний пуховик: модні поради від Андре Тана

Популярний український модельєр Андре Тан розповів, як повинен виглядати стильний пуховик у 2024 році. До того ж модельєр назвав антитренди, які вже не варто купувати.

Зокрема, на своїй сторінці у соцмережі Instagram Андре Тан зауважив, що навіть взимку можна мати стильний вигляд та при цьому почуватися затишно та в теплі. Отож дизайнер назвав п'ять ознак за якими можна легко обрати сильний, сучасний та зручний пуховик.

Довжина

За словами Тана, сучасний пуховик має бути довгим, оскільки зараз у моді спідниці довжини міді й максі, а пуховик має їх закривати.

"Ні, спідниця може стирчати з-під пуховика, але елегантніше, коли вона виступає максимум на 5 см", — уточнює дизайнер.

пуховики 2024

Фото: andre_tan_official/instagram

Тканина

Не обирайте блискучі і водночас тонкі тканини, які збираються в дрібні складки. Такі варіанти матимуть дешевий та несучасний вигляд. Віддаємо перевагу щільним та якісним тканинам.

пуховики 2024

Фото: andre_tan_official/instagram

Застібка

Пуховики можуть застібатися на що завгодно: на ґудзики, заклепки, блискавку. Головне — щоб їх не було видно. Найкраще рішення — купувати річ із потайною застібкою, яка має більш актуальний і сучасний вигляд.

пуховики 2024

Фото: andre_tan_official/instagram

Пасок

Забудьте про пуховики з поясом-застібкою. Пояс може виглядати стильно та вдало підкреслювати фігуру, але тільки якщо це передбачає сама куртка (вона повинна бути об’ємною) та пояс тільки вільний.

пуховики 2024

Фото: andre_tan_official/instagram

Стібка

Горизонтальна широка — найпопулярніший варіант. Ще стібка може бути ромбами, але рівномірними. Не варто вибирати модель, де є комбінація стібок.

пуховики 2024

Фото: andre_tan_official/instagram

Нагадаємо, раніше Андре Тан виділив п'ять головних трендів, які будуть популярні в одязі цієї зими. Зокрема, в моді пануватиме різноманіття: від класичного хутра до бахроми та металіку.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 13.01.2024 22:20