Фото ілюстративне. Джерело: Pixabay

Яструби війни Кремля: британська розвідка пояснила, хто в Росії виступає за жорсткіший підхід до бойових дій

У Російській Федерації є політичні сили, які виступають за жорсткіший підхід до війни проти України. Зокрема, йдеться про націоналістичний рух "Братство академістів" власника телеканалу "Царьград" Костянтина Малофєєва.

Про це повідомило Міністерство оборони Великої Британії, посилаючись на дані розвідки

"Ця організація має осередки у різних російських університетах і дотримується войовничо імперіалістичного світогляду. "Братство" вірить, що 21 століття може стати золотим століттям російської культури з ідеологічним домінуванням Росії у глобальному масштабі", — зазначили британські розвідники.

Вони додали, що "Братство" організувало власні військові тренування, та вже деякі члени організації вирушили воювати проти України.

"Існування цього руху свідчить про те, що в Росії є виборці, які підтримують більш войовничий підхід до війни в Україні та на Заході. Це, ймовірно, матиме вплив на зміну поколінь, яка, ймовірно, відбудеться серед російських адміністративних еліт протягом решти цього десятиліття", — зробили висновок в Міністерстві оборони Великої Британії.

Інфографіка: Міністерство оборони Великої Британії

Інфографіка: Міністерство оборони Великої Британії

Нагадаємо, минулого тижня стало відомо, що країна-агресорка підвищує податки для своїх громадян. Кошти спрямують на фінансування війни проти України. На думку аналітиків, це означає, що Кремль планує воювати довго.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 22.06.2024 22:51