Фото: Офіс президента

Єрмак розповів, за яких умов відкриють один із аеропортів країни

Голова Офісу президента Андрій Єрмак підтвердив, що Україна планує відновити повітряне авіасполучення. Однак, представник ОП не повідомив, про який саме аеропорт йдеться.

Про це йшлося на презентації програми "Зроблено в Україні", повідомляє Liga.net.

"Ми працюємо над тим, щоб відкрити один з аеропортів. Але це станеться тільки тоді, коли всі питання безпеки будуть (закриті, ред.). Ми розуміємо, наскільки це буде потужний поштовх для розвитку економіки", наголосив Єрмак.

Додамо, що у грудні минулого року в ОП заявили, що аеропорт "Бориспіль" планують відкрити першим в Україні. Це зроблять, як тільки для цього будуть відповідні умови.

За словами заступника керівника Офісу президента України Андрія Сибіги, аеропорт "Бориспіль" став першим об'єктом, який закрили через війну Росії проти України, але він буде першим об'єктом, який відкриють.

"Це повернення до елементів миру можливе тому, що Україна стала сильнішою. Тепер ми можемо забезпечити безпеку цього об'єкта. Завдяки нашим Силам оборони та нашим друзям — вашим країнам. І я впевнений: символічні посадкові талони, які ви отримали на вході, скоро стануть справжніми", — казав Сибіга.

Нагадаємо, за словами президента України Володимира Зеленського, відновлення польотів — це потужний економічний крок, і це питання наша країна обговорює із партнерами.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 26.02.2024 15:29