Фото: ОК "Північ"

За ніч збито 25 російських "шахедів": військові розповіли, над якими областями працювала ППО

У ніч на 25 липня російська армія атакувала Україну ударними безпілотниками типу "Шахед". Силам оборони вдалося збити 25 ворожих дронів.

Про це у Telegram-каналі повідомляють Повітряні сили Збройних сил України.

За даними військових, у ніч на четвер окупанти атакували ударними БпЛА типу Shahed із мису Чауда, Крим та Приморсько-Ахтарська — РФ. Цієї ночі ворог застосував 38 ударних БпЛА Shahed-131/136, атакуючи об’єкти інфраструктури України на кількох напрямках, зокрема — південь Одеської області та центральні регіони України.

"Відбивали повітряний напад зенітні ракетні війська та підрозділи РЕБ Повітряних сил, розрахунки мобільних вогневих груп Сил оборони України. В результаті протиповітряного бою збито 25 ударних БпЛА. Ще три "шахеди" локаційно втрачені після перетину державного кордону з Румунією", — йдеться у зведенні Повітряних сил.

Як зазначають військові, протиповітряна оборона працювала в Одеській, Херсонській, Миколаївській, Київській, Сумській, Житомирській та Черкаській областях.

Нічна атака "шахедами" 25 липня. ППО збила 25 ворожих безпілотників

Інфографіка: Повітряні сили ЗСУ

Раніше повідомлялось, що у ніч на 25 липня на підступах до Києва протиповітряна оборона ліквідувала усі ударні безпілотники, які російські загарбники запустили на українську столицю під час масованої атаки.

Нагадаємо, 24 липня ворог атакував ударними безпілотниками Ізмаїльський район Одещини. Під прицілом росіян була припортова інфраструктура та багатоквартирний житловий будинок, постраждали люди.

Румунська влада оголошувала повітряну тривогу на півночі округу Тулча після того, як було помічено кілька дронів, що наближаються до кордону з боку України. У регіоні було зареєстровано 10 дзвінків на номер "112" через звуки вибухів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 25.07.2024 09:23