Комбат безпілотних систем Олег Ляшко. Джерело: Instagram

За які заслуги колишній нардеп Ляшко став комбатом: пояснення ЗСУ

На підставі клопотання та плану переміщення командира 63 окремої механізованої бригади ухвалено рішення щодо призначення лейтенанта Олега Ляшка на посаду командира батальйону безпілотних систем.

Про це повідомила прес-служба 11 армійського корпусу Сухопутних військ Збройних сил України.

"За даними, отриманими від 63 ОМБР, лейтенант Олег Ляшко за два роки служби в цій бригаді одразу розпочав глибоко вникати в суть безпілотних систем і їх роль на полі бою, розуміючи їхню важливість. Під час його перебування на посадах, пов'язаних із безпілотними системами, організовано роботу з відбиття значної кількості механізованих штурмів, знищено сотні одиниць техніки та живої сили противника", — йдеться в повідомленні.

Військові додали, що у вересні безпілотні системи 63 ОМБР увійшли до топ-10 підрозділів за ефективністю серед підрозділів і з'єднань Збройних сил України щодо ураження живої сили, військової техніки й інших засобів противника з використанням безпілотних систем.

"Враховуючи вищезазначене, командування 63 окремої механізованої бригади й 11 армійського корпусу ухвалило відповідне кадрове рішення щодо призначення лейтенанта Олега Ляшка на посаду командира батальйону безпілотних систем 63 окремої механізованої бригади", — підсумували у прес-службі 11 армійського корпусу Сухопутних військ ЗСУ.

Нагадаємо, восени минулого року охоронець Олега Ляшка Євген Стипанюк потрапив у скандал через заяву української військової блогерки Євгенії Емеральд про домашнє насильство. Олег Ляшко назвав звинувачення "брехливими та замовними".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 15.10.2024 14:16