Фото: соцмережі

Загиблому співаку зі Львова прийшла повістка: як це пояснили у військкоматі

У Львові територіальний центр комплектування надіслав повістку львівському співаку, який загинув у ДТП ще 2015 року. Чоловік мав з’явитися до центру 27 лютого 2023-го.

Про це повідомила львів’янка Мар'яна Волошина.

За її словами, повістка прийшла на адресу останнього місця проживання загиблого артиста.

"І мертвим, і живим, і ненародженим... Цікаво, чим члени Шевченківського РЦК та СП займаються на роботі, разом зі своїм в.о. керівника? Згідно закону про мобілізацію, до центру комплектації викликають людину, яка загинула  майже вісім років тому", — написала жінка.

Натомість в облцентрі комплектування та соцпідтримки вже прокоментували цей випадок. Мовляв, центр комплектування не отримував інформацію про загибель чоловіка.

Начальник Львівського ОТЦК та СП Олександр Тіщенко заявив, що всі повістки виписували за списками від Шевченківської районної адміністрації.

"За списками, які нам надали в електронному варіанті, всім виписали повістки. Це не провина ТЦК, ТЦК виписує тим людям, які стоять на обліку. Шевченківська райадміністрація не повідомила нас, що ця людина померла", — пояснив Тіщенко.

Шевченківській РТЦК та СП зазначив, що інформацію про смерть Владіслава Левицького до їхньої установи не надходила.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що працівникам військкоматів хочуть видавати бодікамери, щоб фіксувати на відео вручення повісток. Усе через те, що в соцмережах українці скаржаться на нібито насильницьке поводження військових під час мобілізаційних заходів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 27.02.2023 19:16