Скріншот з відео

"На війні немає простих ділянок фронту": Залужний провів роботу на Авдіївському та Куп'янському напрямках (відео)

У четвер, 19 жовтня, Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний провів роботу на Авдіївському та Куп'янському напрямках.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Ситуація на Авдіївському напрямку

"На війні немає простих ділянок фронту. Є тільки ті, де складніше. Зараз — це Авдіївка. Тут противник не полишає спроб прорвати нашу оборону та оточити місто", — заявив він.

За його словами, ворог активно застосовує штурмові підрозділи, кидає велику кількість бронетехніки, використовуючи авіацію та артилерію. Попри все, наші воїни продовжують героїчно відбивати атаки, знищуючи живу силу та техніку противника.

"З командувачами та командирами бригад, які виконують завдання на Авдіївському напрямку, визначили послідовність наших кроків з урахуванням постійної зміни оперативної обстановки та обговорили першочергові потреби підрозділів", — додав Головнокомандувач ЗСУ.

Ситуація на Куп'янському напрямку

Також Залужний провів роботу на Купʼянському напрямку, де окупанти продовжують наступальні дії. Він подякував кожній бригаді, усім захисникам, хто в бою за Україну.

"Наші хлопці та дівчата міцно тримають оборону у надскладних умовах. Дякую кожній бригаді, усім захисникам, хто в бою за Україну", — додав він.

Нагадаємо, за даними аналітиків DeepState під час спроб штурмів у районі Авдіївки російські окупанти втратили багато одиниць військової техніки. Понад 60 броньовиків помітно на супутникових знімках. У Головному управлінні розвідки прокоментували інформацію про втрату окупантів. У відомстві наголошують, що насправді цифри ще уточнюються.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 19.10.2023 21:12