Фото: Telegram Юлії Палійчук

Замість Арістова: до фракції "Слуга народу" приєдналася нова народна депутатка

До фракції "Слуга народу" приєдналася нова народна депутатка. Вона замінила Юрія Арістова, повноваження якого були достроково припинені.

Про це повідомила речниця фракції "Слуга народу" у Верховній Раді Юлія Палійчук.

Зазначається, що замість Арістова присягу склала Наталія Локтіонова, яка балотувалася до Верховної Ради під №146 у списку партії.

"Наталія Локтіонова в нашій команді з перших днів. Вона допомагала на президентських та парламентських виборах, відповідала за проведення заходів, координувала роботу регіональних команд. З 2021 року є членом Контрольно-ревізійної комісії нашої партії", — повідомила Палійчук.

Що відомо про Наталію Локтіонову

Народилася 16 квітня 1981 року у Києві. Закінчила Київський національний економічний університет ім. В. Гетьмана за спеціальністю "Міжнародна економіка та менеджмент". З 2003 по 2018 рік працювала за фахом у міжнародних компаніях. Працювала менеджером з маркетингу в Ancor Personnel Ukraine ltd, на різних посадах у відділах з маркетингу та продажу "Першої лізингової компанії".

У 2019 році невдало балотувалась до Верховної Ради від "Слуги Ннароду", як безпартійна. На момент виборів була офіційно безробітною. ЗМІ називали Наталію Локтіонову сестрою багаторічної помічниці Володимира Зеленського Марії Левченко, посилаючись на спільні фото.  

Нагадаємо, 28 липня суд обрав запобіжний захід колишньому народному депутату Юрію Арістову. Він підозрюється у внесенні службовою особою неправдивих відомостей до офіційних документів для організації елітного відпочинку на островах в Індійському океані.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 09.08.2023 16:15