Михайло Федоров. Джерело: Telegram-канал міністра

Зареєструватися на Національний мультитест можна через "Дію", — Федоров

Український центр оцінювання якості освіти інтегрував "Дію", щоби вступники змогли зареєструватись на НМТ швидше та зручніше. Для цього абітурієнту потрібно мати ID-картку чи закордонний паспорт у "Дії", а також активувати "Дія.Підпис".

Про це повідомляє міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров.

"Під час реєстрації на сайті шерте паспорт через "Дію", і дані з нього автоматично підтягнуться у форму реєстрації — абітурієнту не потрібно буде руками вводити паспортні дані, а потім ще завантажувати скан чи фото паспорта і картки платника податків", — пояснив він.

Міністр додав, що далі під час того, як потрібно буде логінитися в персональному кабінеті, то варто використати "Дію.Підпис" — паспортні дані та податковий номер знову ж таки не потрібно вводити вручну.

"Реєструйтесь зручно з "Дією". Та успіхів на тесті!" — підсумував Михайло Федоров.

Нагадаємо, раніше міністр цифрової трансформації Михайло Федоров розповідав, що українська "Дія" працюватиме й у країнах Європейського Союзу, вона стане цифровим гаманцем. Це дасть можливість відкривати банківський рахунок, користуватися електронним підписом і отримувати електронні медичні рецепти.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Технології, 23.03.2024 14:40