Фото: Instagram Василя Ломаченка

Заслужений тренер України відмовився говорити про Ломаченка: у чому причина

Заслужений тренер України з боксу Михайло Зав’ялов не розуміє громадянської позиції володаря титулів IBF та IBO Василя Ломаченка. Він відмовився відповідати на питання про кар'єру українського чемпіона.

Про це повідомляє Sport24.ua. Тренер відмовився обговорювати ситуацію, що склалась у кар'єрі Ломаченка на тлі анонсованих поєдинків вечора боксу в Саудівській Аравії 21 грудня.

"Не питайте в мене про нього. Я не розумію його громадянської позиції. Серце в мене до нього не лежить", — наголосив Михайло Зав’ялов.

Позиція Ломаченка щодо війни в Україні

Після початку повномасштабного вторгнення Ломаченко відмовився залишати Україну вступив до лав тероборони у Білгород-Дністровському на Одещині.

Після служби Василь Ломаченко повернувся в ринг, він провів перший бій після майже 11-місячної перерви. У Нью-Йорку Ломаченко здолав непереможного до цього бою 26-річного Джемейна Ортіса.

3 січня Василя Ломаченка внесли в список держзрадників, який веде ГО "Чесно". За даними руху, внесли до реєстру Ломаченка через його публікацію в Instagram відео проповіді митрополита Лонгіна, архієрея УПЦ Московського патріархату. На відео він говорить, що "українська держава розпочала війну проти Бога, проти церкви господньої та проти українського народу".

Нагадаємо, нещодавно інсайдер ESPN Майк Коппінджер повідомив, що український боксер Василь Ломаченко, який володіє титулами IBF та IBO у легкій вазі, міг завершити професійну кар'єру. Раніше були чутки, що він втратив мотивацію.

Раніше менеджер Егіс Клімас повідомив, що Василь Ломаченко не вийде на ринг до кінця року, бо у нього відсутня для цього мотивація. У відповідь Кенні Елліс, який тренує чемпіона WBA у легкій вазі Джервонту Девіса, закликав українського боксера Василя Ломаченка завершити професійну кар'єру.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 18.10.2024 07:27