Фото: ілюстративне. Джерело: "Вікіпедія"

"Завдання виконані": Генштаб підтвердив влучання по складу боєприпасів у Краснодарському краї РФ

Генеральний штаб Збройних сил України підтвердив інформацію, яку вночі оприлюднили росіяни, про те, що Сили оборони уразили два військових арсенали Збройних сил РФ у Краснодарському краї. 

У дописі в Telegram-каналі прес-служба Генштабу повідомила українські воїни завдали вогневого ураження по арсеналу "Тихорецьк". Цей об’єкт входить в трійку найбільших баз зберігання боєприпасів окупантів та є одним з ключових в логістичній системі російських військ.

У Генштабі зауважили, що, попередньо, на момент удару на території арсеналу був розташований черговий ешелон, який доставив щонайменше дві тисячі тонн боєприпасів, зокрема і з КНДР. Атаковано також радіолокаційну станцію "Подлёт", що виявляла повітряні цілі в напрямку арсеналу.

Крім того, Служба безпеки України завдала удару по 23 арсеналу Головного артилерійського управління Міністерства оборони РФ неподалік населеного пункту Октябрський Тверської області. Фіксуються пожежа та детонація в районах обох військових арсеналів. 

"Завдання були успішно виконані у взаємодії підрозділів Сил оборони: Сил безпілотних систем, Сил спеціальних операцій ЗСУ, СБУ та інших. Бойова робота по важливих військових цілях російських окупантів продовжується", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Міністерство оборони Великої Британії, посилаючись на дані розвідки заявило, що обстріл російського складу боєприпасів у Торопці Тверської області Росії матиме суттєвий вплив на операції російських сил. Зокрема, це стосується ситуації в Курській області.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 21.09.2024 15:36