Фото ілюстративне зі соцмереж

Гаряче та гучно: дрони атакували склад боєприпасів у Краснодарському краї Росії (фото, відео)

У ніч на суботу, 21 вересня, безпілотники вдарили по російському складі боєприпасів у Тихорецькому районі Краснодарського краю. Там спалахнули пожежі, триває детонація снарядів.

Про це повідомили місцеві мешканці, які оприлюднили в пабліках відеокадри дронової атаки. Інформацію підтвердила місцева влада.

Щоправда, її представники, запевняють, що два безпілотники придушені засобами протиповітряної оборони та радіоелектронної боротьби, але "через падіння уламків одного з них виникла пожежа, яка перейшла на вибухонебезпечні предмети, розпочалася детонація".

Також губернатор регіону повідомив, що проводиться тимчасова евакуація мешканців селища до найближчих населених пунктів. У Тихорецьку розгорнуть пункт тимчасового розміщення.

За попередньою інформацією, постраждалих серед мешканців району немає.

Telegram-канал Astra зазначив, що удару завдано по складу з боєприпасами в селищі Кам'яний Тихорецького району Краснодарського краю.

Нагадаємо, що в червні одразу низку муніципалітетів Краснодарського краю Російської Федерації атакували дрони впродовж декількох ночей. Вибухи лунали в районі місцевої теплоелектростанції, військового аеродрому й в інших місцях.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 21.09.2024 07:37