Валерій Залужний. Джерело: Facebook

"Завжди перші": Залужний привітав військових з днем Десантно-штурмових військ (відео)

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний привітав військових із днем Десантно-штурмових військ ЗСУ. Він наголосив, що українські десантники завжди перебувають на найскладніших ділянках фронту.

Привітання Валерій Залужний оприлюднив у своїх соціальних мережах.

"Українські десантники — завжди перші, і це не просто слова чи гасло. Це життєвий принцип. Український десант завжди на найскладніших відтинках фронту. Завжди там, де перемога!" — зазначив він.

Головнокомандувач Збройних сил України констатував, що схиляє голову в пошані та пам’яті за кожним десантником, який поклав життя за Україну, за нашу гідність і свободу у боротьбі з російськими окупантами.

"Пишаюся непереможними лицарями Архістратига Михаїла! Мужні та мудрі, шляхетні та відважні — це про еліту Збройних сил України — український десант! Слава воїнам-десантникам! Слава Україні!" — підсумував Валерій Залужний.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський в інтерв’ю британському The Sun висловив думку, що військові генерали, які йдуть у політику, роблять величезну помилку. Зокрема, низка українських командирів зайнялися політикою після окупації Криму Росією 2014 року. За його словами, військових у політику штовхають різні політичні сили.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 21.11.2023 11:41