Скріншот з відео

Заявляв, що повʼязаний з "Океаном Ельзи": у Києві водій на позашляховику влетів у пішоходів (відео)

У Києві 10 жовтня водій позашляховика в'їхав у пішоходів, які в цей час перебували на тротуарі. Щоб уникнути відповідальності він наголошував на зв'язках з гуртом "Океан Ельзи", що виявилося неправдою.

Про це повідомили адвокати юридичної компанії "Міллер", які представляють інтереси потерпілих у справі.

Аварія сталася 10 жовтня близько 22:00. Потерпілі кажуть, що після того, як водій позашляховика Mercedes-Benz виїхав на тротуар, він заявив: "Зарубився з чуваком на світлофорі та не впорався з керуванням".

У компанії також повідомили, що водій, пославшись на нібито приналежність до "Океану Ельзи", сказав потерпілим, що їм краще мовчати, адже його все одно "відмажуть" і щодо нього в будь-якому разі "порішають".

На руці горе-водія був присутній браслет "Океан Ельзи STAFF", але виявилося, що він не має жодного стосунку до рок-гурту. Натомість він є особистим водієм Лідії Сметани, яка є власницею бренду одягу One by One. Раніше у неї була колаборація з музикантами. 

Згодом Сметана особисто прибула на місце ДТП. У юридичній компанії зауважили, що жінку не цікавив стан потерпілих, вона лише просила "не чіпати авто, бо воно нове".

Адвокат та поліція Лідії Сметани почали оформлювати дорожньо-транспортну пригоду, але при цьому не допускали до місця пригоду потерпілих і вписували вигаданих свідків. А коли потерпілі намагались сфотографувати документи, адвокат напав на них. 

"Поліція весь час ігнорувала потерпілих, не приймала від них заяви. Поліція також не затримала водія Лідії Сметани й не вилучила її автомобіль для проведення автотехнічної експертизи", — заявляють у компанії "Міллер". 

У компанії зазначили, що поліціянти так і не зареєстрували кримінальне провадження.

Нагадаємо, у Києві у Деснянському районі міста чоловік на краденому авто влаштував аварію. Керманич не впорався з керуванням та протаранив припарковані авто.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 12.10.2024 17:47