Володимир Зеленський під час Ставки верховного головнокомандувача. Джерело: Офіс президента

Зеленський дав доручення направити більше дронів на ключовий напрямок фронту

На Покровському напрямку фронту з'явиться більше дронів, які допомагатимуть відбивати російські атаки. Відповідне рішення ухвалив президент України Володимир Зеленський під час поїздки на Донеччину.

Відповідне повідомлення з'явилось на сайті Офісу президента.

Там зазначили, що за підсумками наради Зеленський доручив урахувати збільшену потребу в дронах на Покровському напрямку при розподілі БпЛА між різними ділянками фронту, а також спростити процедуру видачі документів, що засвідчують руйнування житла у прифронтових районах.

Ситуація на фронті

За даними Генштабу, противник не полишає наміру протиснути нашу оборону на Покровському напрямку. Від початку доби, 26 червня, російські загарбники 15 разів атакували позиції українських воїнів неподалік Новоолександрівки, Євгенівки, Сокола, Новоселівки Першої, Воздвиженки та Прогреса. На даний час наші оборонці відбили сім ворожих атак, інші — тривають. Ворог і надалі концентрує зусилля в районі Новоолександрівки. Також, завдав авіаударів по Іванівці, Веселому і Калиновому — у сумі скинув сім керованих авіабомб.

Нагадаємо, раніше керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов заявив в інтерв’ю виданню The Philadelphia Inquirer, що "армагеддону" на фронті не відбуватиметься. Однак ситуація залишатиметься складною ще щонайменше місяць. Російські окупанти впродовж найближчого часу намагатимуться тиснути максимально.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Війна, 26.06.2024 14:20