Скріншот із відео

Зеленський обговорив із делегацією Сенату США оборонну підтримку України

У середу, 10 липня, президент Володимир Зеленський у Вашингтоні провів робочу зустріч із делегацією Сенату Сполучених Штатів Америки.

У своєму Telegram-каналі очільник держави розповів, що делегацію очолили лідер Демократичної партії в Сенаті Чак Шумер і лідер Республіканської партії в Сенаті Мітч Макконнелл.

За словами Зеленського, у ході зустрічі було обговорено ситуацію на полі бою та американську оборонну підтримку. 

Крім того, український гарант розповів американським сенаторам про посилення ракетного терору з боку Росії проти українських міст та об’єктів критичної інфраструктури.

"Дякую Президенту США, обом палатам Конгресу та обом партіям, а також американському народу за підтримку України", — наголосив Зеленський.

Як очікується, 11 липня президенти Сполучених Штатів Америки Джо Байден і України Володимир Зеленський проведуть переговори. Лідери країн зустрінуться перед засіданням Ради НАТО — Україна.

Нагадаємо, у Вашингтоні президент України Володимир Зеленський провів зустріч із канцлером Німеччини Олафом Шольцом. Під час перемовин український лідер відзначив критичну важливість термінового постачання в Україну додаткових систем протиповітряної оборони.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 10.07.2024 21:50