Фото ілюстративне з архіву. Джерело: Офіс президента України

У Білому домі уточнили, коли відбудеться зустріч Зеленського та Байдена у Вашингтоні

Президенти Сполучених Штатів Америки Джо Байден і України Володимир Зеленський проведуть переговори в четвер, 11 липня. Лідери країн зустрінуться перед засіданням Ради НАТО — Україна.

Про це повідомила речниця Білого дому Карін Жан-П'єр під час брифінгу.

Посадовиця підтвердила, що в четвер, 11 липня, Джо Байден зустрінеться з Володимиром Зеленським, "щоб обговорити нашу непохитну підтримку України, оскільки вона продовжує захищатися від російської агресії".

Жан-П'єр уточнила, що зустріч президентів запланована на 13:30 у конвенційному центрі, де відбуваються сесії НАТО. Лідери держав зустрінуться перед засіданням Ради НАТО – Україна.

Речниця Білого дому зазначила, що це вже буде третя зустріч Байдена та Зеленського за останні тижні. Раніше вони проводили переговори у Франції та на саміті G7 в Італії.

Нагадаємо, що президент США Джо Байден під час відкриття саміту НАТО у Вашингтоні повідомив, що його країна разом із партнерами передадуть Києву зенітно-ракетні комплекси Patriot. На це відреагував президент України Володимир Зеленський. Він подякував, але зазначив, що, як показала остання ракетна атака Росії на українську столицю, цього захисту все ж замало.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 10.07.2024 09:12