Володимир Зеленський. Джерело: Офіс президента України

Зеленський подякував Силам оборони за "нову українську далекобійність"

Сили оборони України здатні завдавати ударів по об'єктах на території Росії, що впливає на зниження можливостей "військової машини" Кремля. У наших сил є далекобійне озброєння власного виробництва. За роботу варто подякувати Службі безпеки України, Головному управлінню розвідки, Збройним силам України.

Про це заявив президент України Володимир Зеленський під час традиційного вечірнього відеозвернення.

"Цими тижнями багато хто вже побачив, що російська система війни має вразливості, а ми можемо досягати цих її вразливостей своєю зброєю", — сказав очільник держави.

Таким чином президент висловив вдячність ЗСУ, СБУ та ГУР за "нову українську далекобійність". Крім того, Зеленський також подякував вітчизняному оборонно-промисловому комплексу: "всім, хто працює заради української сили".

"Бо це насправді українська далекобійність — те, що можуть наші власні дрони. Україна тепер завжди матиме свою власну ударну силу в небі", — наголосив український президент.

Окремо Зеленський відзначив наших воїнів, які бʼються на передовій — на землі: кожен солдат, кожен командир. Особливо на тих напрямках, де найбільш інтенсивні бої, — Покровський, Курахівський, Донецька область, Купʼянський напрямок, південь.

"Дякую всім нашим бригадам, усім бойовим підрозділам, які знищують окупанта, забезпечують для нас більшу стабільність на фронті. Сьогодні говорили з Головкомом Сирським про оперативну ситуацію проговорили детально: наявні наші можливості, наявні загрози. Відчувається, що Збройні сили України стають міцнішими", — підсумував президент.

Нагадаємо, що 15 березня президент Володимир Зеленський провів декілька важливих нарад, які стосувалися ситуації на ключових відтинках фронту та виготовлення дронів в Україні. На одній із них заслухав доповідь головнокомандувача Збройних сил України Олександра Сирського.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 16.03.2024 21:13