Фото: скріншот з відео

Зеленський повідомив, чи вдалось рашистам знищити бодай один американський Patriot (відео)

У неділю, 18 червня, президент України Володимир Зеленський виступив з черговим відеозверненням до народу. Він, зокрема, повідомив, що російським загарбникам не вдалось знищити жодної системи протиповітряної оборони Patriot.

"Хто б там в Росії не розказував, нібито наші "Петріоти" знищені, усі вони є, усі вони працюють, усі вони збивають російські ракети. І збивають максимально ефективно. Жодного "Петріота" не знищено!" — заявив глава держави.

За словами Зеленського, "єдине зараз має хвилювати державу-терориста як підготувати їхнє суспільство, російське суспільство, до того, що вони втрачатимуть усе те, заради чого знищують майбутнє своєї держави". 

"Захоплені території Росія втрачатиме. Нашим крокам із деокупації немає та не буде альтернативи", — сказав він.

Президент запевнив, що наші військові рухаються вперед, відвойовуючи позицію за позицією.

"Був цього тижня "Рамштайн", і головне — це швидкість постачання. Наступного тижня будуть і нові важливі комунікації з партнерами — саме заради нашого руху, саме заради зброї, саме заради того, щоб у наших воїнів було все необхідне", — додав президент.

Нагадаємо, українським військовим вдалося знищити російську гіперзвукову ракету "Кинджал": вперше це сталося 4 травня поточного року. Через деякий час наші захисники збили одразу шість таких балістичних цілей.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 18.06.2023 22:15