Володимир Зеленський. Фото: Офіс президента України

Зеленський прибув до Італії: там лідер України проведе важливу зустріч

У п'ятницю ввечері, 6 вересня, президент України Володимир Зеленський прибув до італійського Черноббіо. Там глава держави візьме участь в економічному форумі.

Про це повідомляє Rai News.

Як зазначає видання, під час форуму Зеленський виступить на панельній дискусії під назвою "Російська агресія проти України". Вже у суботу, 7 вересня, український лідер проведе зустріч з главою уряду Італії Джорджею Мелоні.

Нагадаємо, 6 вересня після засідання Контактної групи з питань оборони України "Рамштайн" президент Володимир Зеленський зустрівся з німецьким канцлером Олафом ШольцомУкраїнський лідер розповів канцлеру про наслідки російських ударів по українських містах та подякував за військову допомогу, зокрема, посилення протиповітряної системи.

Раніше прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан заявив, що лідерам Росії та України "необхідно" зустрітися, щоб покласти край війні між двома країнами.

Також повідомлялось, що під час зустрічі у форматі "Рамштайн" 6 вересня президент Володимир Зеленський та глава Пентагона Ллойд Остін не обговорювали план перемоги у війні, який підготувала Україна. Документ представлять президенту США Джозефу Байдену.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 06.09.2024 20:19