Фото: Офіс президента

Зеленський про стрілянину поблизу Трампа: "Політичному насильству немає місця ніде"

Президент Володимир Зеленський відреагував на стрілянину, яка сталася у Флориді неподалік від місця, де перебував кандидат у президенти Сполучених Штатів Америки від Республіканської партії Дональд Трамп.

У своєму дописі в соцмережі X український гарант наголосив, що політичному насильству немає місця ніде у світі.

До того ж Зеленський зауважив, що був радий дізнатися про те, що політик у безпеці та не постраждав.

"Радий дізнатися, що Дональд Трамп у безпеці й не постраждав. Найкращі побажання йому і його родині. Добре, що підозрюваного в спробі замаху швидко затримали. Наш принцип: верховенство права понад усе, і політичному насильству немає місця ніде у світі. Щиро сподіваємося, що всі будуть в безпеці", — написав Зеленський.

Нагадаємо, 15 вересня кандидат у президенти Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп перебував неподалік від місця, де сталася стрілянина. Інцидент стався біля міжнародного поля для гольфу Trump West Palm Beach у Флориді. Зараз він перебуває в безпеці.

Президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден наказав своїй команді забезпечити Секретну службу усім необхідним для його захисту.

Як відомо, в липні в кандидата в президенти США від Республіканської партії стріляли на мітингу в Пенсильванії. Під час того інциденту Трамп отримав поранення, також загинув один з учасників мітингу. Стрільця, 20-річного Томаса Метью Крукса, вбили на місці агенти Секретної служби США. Розслідування замаху досі триває.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 16.09.2024 13:40