Фото: Офіс президента

"Ми чітко плануємо наші дії": Зеленський провів важливі наради щодо зниження рівня загроз із боку РФ

У понеділок, 25 березня, президент Володимир Зеленський провів наради із військовим керівництвом країни та керівниками силових відомств. Головна тема — зниження рівня загроз із боку Росії.

У своєму вечірньому відеозверненні гарант розповів, що у ході нарад заслухав важливі доповіді від розвідки, Генштабу ЗСУ та СБУ.

"Були протягом дня доповіді військових, розвідки, Служби безпеки України. Головком Сирський, керівник ГУР Буданов, міністр оборони України Умєров. Ґрунтовні розмови. Про те, як і надалі зменшувати російський терористичний потенціал. Ми чітко плануємо наші дії. Була також доповідь керівника зовнішньої розвідки Литвиненка щодо наявних загроз", — наголосив Зеленський.

Крім того, за словами очільника держави, сьогодні був й традиційний звіт керівника Служби безпеки Василя Малюка про роботу силового відомства за минулий тиждень і погодження завдань на цей час.

"Також, звичайно, сьогодні привітав і генерала Малюка, і увесь колектив Служби безпеки України з їхнім професійним днем. Ми всі в нашій державі маємо бути вдячні бойовій Службі безпеки України, яка справді сильно б’є ворога та досягає дуже потрібних Україні цілей разом з усіма іншими елементами Сил оборони та безпеки. Я вдячний кожному воїну СБУ, усім у спецслужбі, хто працює справді ефективно заради України", — резюмував Зеленський.

Нагадаємо, 24 березня президент Володимир Зеленський у своєму вечірньому відеозверненні заявив, що цей тиждень дав Україні багато результатів у відносинах із партнерами та приніс гарні новини щодо пакетів оборонної підтримки. Так, цього тижня Євросоюз ухвалив рішення про Фонд допомоги Україні обсягом п'ять мільярдів євро. Це суттєво підтримає наш захист.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 25.03.2024 23:23