Скріншот з відео

Зеленський провів зустріч з главою МЗС Німеччини: які важливі питання обговорили

У понеділок, 11 вересня, президент України Володимир Зеленський провів зустріч з міністром закордонних справ Німеччини Анналеною Бербок. Серед іншого, сторони обговорили нашу європейську інтеграцію.

Відповідне повідомлення з'явилось у Telegram Зеленського. Глава держави наголосив, що Україна цінує надзвичайно вагому німецьку підтримку для України. 

"Особливо вдячні за новий пакет оборонної допомоги для нашої держави та загалом справді лідерський внесок у посилення протиповітряної оборони України", — сказав Зеленський.

Під час зустрічі з міністром закордонних справ Німеччини Анналеною Бербок політики також обговорили  оборонну взаємодію, захист цивільного життя в Україні, зокрема енергетики, яка залишається мішенню для російського терору. 

"Також обговорили нашу європейську інтеграцію – прогрес у виконанні рекомендацій Європейської комісії. Дякую Канцлеру Олафу Шольцу, його команді та всьому німецькому народові! Дійсно відчуваємо, наскільки сильною є Німеччина в захисті свободи", — додав глава держави.

Нагадаємо, Німеччина допоможе Україні підготувати енергосистему до можливих обстрілів російських загарбників узимку. Для цього союзники виділять нашій державі 21 мільйон доларів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 11.09.2023 17:54