Володимир Зеленський. Фото: Офіс президента України

Зеленський розкрив свої плани щодо "Рамштайну-25" (відео)

Вже 12 жовтня відбудеться зустріч контактної групи з оборони України у форматі "Рамштайн". Там керівництво нашої держави представить конкретні кроки для завершення війни з Російською Федерацією.

Про це у Telegram-каналі повідомив президент України Володимир Зеленський. Глава держави нагадав, що це буде вже 25-та зустріч, але перша на рівні лідерів. 

"Представимо план перемоги, чіткі, конкретні кроки для справедливого закінчення війни. Рішучість партнерів і посилення України — те, що здатне зупинити російську агресію", — сказав Зеленський.

Президент також висловив подяку всім, хто допомагає захищати Україну, Європу та весь світ.

Нещодавно президент Володимир Зеленський назвав головну ціль майбутнього "Рамштайну". Засідання вимагає визначити дії, як посилити тиск на Російську Федерацію за війну й встановити справедливий мир.

Раніше журналісти видання Spiegel інформували, що Байден приїде з візитом до Німеччини з 10 по 12 жовтня. Він планує запросити лідерів Франції та Великої Британії, щоб обговорити підтримку України. Медійники акцентували, що наступного місяця відбудеться другий візит президента США до Німеччини за час перебування на посаді, проте перший державний. Байден здійснив свій перший двосторонній візит у Німеччину як президент США 2022 року, коли відвідав саміт G7 в Ельмау в Баварії.

Нагадаємо, 30 вересня президент Володимир Зеленський заявив, що українська та американська сторони активно готуються до зустрічі у форматі "Рамштайн"

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 05.10.2024 10:36