Фото: Офіс президента

Зеленський розповів про свої помилки і хто його розчарував за рік великої війни

Президент Володимир Зеленський заявив, що у нього було багато помилок за рік війни. Але, на щастя, він не зробив жодної фатальної помилки, яка б відобразилася і на державі й на його президентстві.

Про це він повідомив під час прес-конференції 24 лютого.

"Моя найбільша помилка з початку війни? Не знаю, мені здається, їх було достатньо. Я кожен день роблю вибір, зранку до ночі. Я жива людина. Щоденно я, напевно, помиляюся. Головне, щоб у мене, як у президента, не було фатальних помилок, через які я, як гарант Конституції й держави, можу її втратити", — пояснив гарант.

Він також додав, що його дуже розчарували ті громадяни України, які замість того, щоб боронити свою державу та захищати свій народ, просто виїхали.

"Всі ті, хто поїхали 24 числа, ті, хто виїжджали із Києва, міст, сіл, які повинні керувати державою або охороняти її, битися за неї. Всі ці люди мене розчарували", — зазначив президент на пресконференції.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський 24 лютого проводить прес-конференцію "Лютий. Рік незламності". Вона присвячена річниці повномасштабного вторгнення російських загарбників в Україну.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 24.02.2023 18:30