На фото: Володимир Зеленський і прем'єр Болгарії. Джерело: Telegram українського президента

Зеленський у Києві провів зустріч з прем’єром Болгарії: домовились про розбудову логістики та інфраструктури

У понеділок, 26 лютого, президент України Володимир Зеленський зустрівся з прем’єр-міністром Болгарії Ніколаєм Денковим. Сторони домовились про розбудову логістики та інфраструктури.

Про це повідомив глава української держави.

"Сьогодні ми провели з прем’єр-міністром Болгарії Ніколаєм Денковим, як і завжди, продуктивні та цілком конкретні перемовини", — написав український лідер у Telegram.

За словами Зеленського, Болгарія заявила про готовність активізувати розбудову логістики та інфраструктури.

"Ми домовилися з Болгарією активізувати розбудову логістики та інфраструктури в нашому регіоні. Наша спільна повага до принципу добросусідства додасть економічного зростання обом нашим країнам", — заявив президент.

Глава української держави також подякував Болгарії за підтримку зусиль у Чорному морі та в Дунайському регіоні щодо розширення торговельних потоків.

"Дякую Болгарії за підтримку наших зусиль у Чорному морі та в Дунайському регіоні щодо розширення торговельних потоків і відновлення нормального судноплавства. Це надзвичайно важливо, що нам вдається навіть у такий непростий час попри всі складнощі забезпечувати нормальні економічні відносини", — підсумував президент.

Нагадаємо, на початку лютого Болгарія розпочала відправлення Україні 100 бронетранспортерів зі складів Міністерства внутрішніх справ. Такі військові постачання відбуваються, згідно з укладеною минулого року угодою.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 26.02.2024 15:59